English version

Az AktivArt Applikáció adatkezelési tájékoztatója

A jelen Adatkezelési Tájékoztató szerinti kiadó:

neve: Graph-Art Lap- és Könyvkiadó Kft.
címe: Hungary, 4027 Debrecen, Böszörményi út 6.
elérgetősége: privacyinfo@graphart.hu

Az AktivArt Applikáció (a továbbiakban: "az Applikáció") 3D-s megjelenítést biztosít folyóiratban szereplő képekhez (a továbbiakban: "a Szolgáltatás") okostelefon-használók számára, akik a Szolgáltatás használatával életre keltik a Kiadó által kiadott nyomtatott folyóiratokban található képeket. A jelen Adatkezelési Tájékoztató leírja, hogyan gyűjtünk, használunk fel, osztunk meg személyes adatokat, amikor Ön az Applikációt letölti vagy használja.

Az Applikáció által gyűjtött személyes adatok

Nem férünk hozzá, tárolunk, osztunk meg semmilyen fajta személyes adatot. Az Applikációt térítésmentesen biztosítjuk.

Érintettekhez nem kapcsolható adatok kizárólag a Szolgáltatás nyújtásához és az Applikáció működtetéséhez kerülnek felhasználásra. Nem személyes adatokat használunk fel továbbá az Applikáció optimalizálásához, illetve fejlesztéséhez.

Amikor Ön letölti az Applikációt, kizárólag az alkalmazásáruház kezelheti az Ön személyes adatait, saját adatkezelési tájékoztatójával összhangban – amely vonatkozásban a Kiadót nem terheli felelősség.

Tájékoztatás az érintettek jogairól

Általánosságban a személyes adatoknak bizalmasnak kell lenniük és az érintettek gyakorolhatják jogaikat, hogy:

Ha Ön hozzájárulását adta, hogy bármely célból kezeljük adatát, Önnek ahhoz is joga van, hogy bármikor visszavonja ezen hozzájárulását.

Végezetül tájékoztatjuk Önt, hogy joga van igényét a kijelölt adatvédelmi hatóság előtt (www.naih.hu), illetve pert indítani az illetékes bíróság előtt.

Időről időre frissíthetjük a jelen Adatkezelési Tájékoztatót annak érdekében, hogy az tükrözze például gyakorlatunkban bekövetkezett változásokat, illetve egyéb működésünk, jogszabályok vagy szabályozások által indokolt változásokat az applikációáruház megfelelő részének frissítése révén. Kérjük, időről időre tekintse meg ezen részt a frissítésekről való tudomásszerzés érdekében.

Adatkezelési gyakorlatunkra vonatkozó további tájékoztatásért, amennyiben bármilyen kérdése merülne fel, illetve amennyiben bármilyen panaszt kívánna előterjeszteni, kérjük, a fenti elérhetőségeket lépjen velünk kapcsolatba.

Hatályba lépés: 2018. június 21.